Trabzon'da cinnet: 3 yaralı

Trabzon'un Değirmendere Mahallesin Kıvılcım sokakta bir aile dramına sahne oldu. Sabah saat 07:00'de üç aydır eşinden ayrı kalan A. A. (41) tekrar eşiyle barışmak için hakkında koruma kararı olan ve babasının  yanında yaşayan  G. A.'nın (39) yanına geldi.

Trabzon'da cinnet: 3 yaralı

Trabzon'un Değirmendere Mahallesin Kıvılcım sokakta bir aile dramına sahne oldu. Sabah saat 07:00'de üç aydır eşinden ayrı kalan A. A. (41) tekrar eşiyle barışmak için hakkında koruma kararı olan ve babasının  yanında yaşayan  G. A.'nın (39) yanına geldi. Sabahın erken saatlerinde boşanmak üzere olan eşinden olumsuz cevap üzerine A.A bağırmaya başladı. Bu sırada G.A'nın babası H.A (60) kapıya çıkarak olayı yatıştırmak isterken  A.A belinde çıkardığı silah ile kayınpederi olan H.A'ya 4 el ateş etti.

BABASI VURDU

Kayınpederini ağır yaralayan A.A, sonrasından kendisinden boşanmak isteyen eşini sol göğsünden hafif şekilde yaraladıktan sonra çıkan seslere duyarak kapıya çıkan kız 13 yaşındaki D.A'yı da silah ile hafif şekilde yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşmak istedi. Silah sesleri üzerine mahalle sakinleri durumu 155 telefonlarına bildirdi. Olay yerine Taksim Polis Merkezi ekipleri ile çok sayıda polis sevk edilerek cinnet geçiren baba A.A göz altına alındı.

HAKKINDA KORUMA KARARI VARDI

Çılgın babanın kurşunlarıyla yaralanan D. A ve anne ile dedesi KTÜ Tıp Fakültesine kaldırıldı. Anne ve kızı taburcu edilirken Kayınpeder H.A'nını sağlık durumunun ciddiyeti koruduğu öğrenildi. Öte yandan; 39 yaşındaki kadın G.A'nın bir süre önce eşi tarafından tehdit aldığı ve devlet tarafından hakkında koruma kararı çıkarıldığı fakat polis ekiplerinin kendisini koruyamadığı öğrenildi. 13 yaşındaki D.A, hastaneden taburcu edildikten sonra Trabzon emniyeti Cinayet Büro amirliğine getirilerek bilgisine başvurulması kafaları karıştırdı.

BİR AN CİNNET GEÇİRDİM

Gözleri önünde dedesi, annesi vurulan ve aynı silahtan çıkan mermilere hedef olan 13  yaşında bir çocuğun Trabzon emniyetine getirilerek ifadesine başvurulmaya çalışılması ise çocukta ne gibi kalıcı hasar bırakacak bilinmez iken Cinnet geçiren baba A.A emniyetteki ifadesinde, " Eşimden bir kaç aydır ayrıydım ve onu görmeye geldim. bir anda ne oldu bende anlamadım. Pişmanım." Şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Ailenin Erzurum'un Çat ilçesinden Trabzon'a geldiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel