Trabzon'da çimento fabrikası belirsiziliği

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Semtinde bulunan çimento fabrikası tüm belirsizliğini koruyor. Gelen giden siyasi fabrika kalkacak diye vaat veriyor ve kalkması yönün önerilerde bulunuyor. Bu durumu sonunda fabrikayı işleten şirketin yöneticisind

Trabzon'da çimento fabrikası belirsiziliği

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Semtinde bulunan çimento fabrikası tüm belirsizliğini koruyor. Gelen giden siyasi fabrika kalkacak diye vaat veriyor ve kalkması yönün önerilerde bulunuyor. Bu durumu sonunda fabrikayı işleten şirketin yöneticisinden tepki geldi. Aşkale Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “ Artık buraya ne yapacaksalar yapsınlar. İnanın bizlerde bıktık. Bu nedir anlamadık 10 yıldır aynı şeyleri diyerek duruyorlar. Artık bize bir yer göstersinler bizde oraya taşıyacaksak taşıyalım. Biz bu kentte yatırım yapmak istiyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler