Trabzon'da CHP seçim aracına taşlı saldırı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da saat 04:00 sularında tehlikeli bir gerginlik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Haluk Pekşen’e ait seçim minibüsü Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesinde bir gurup AK Partili’nin taşlı sal

Trabzon'da CHP seçim aracına taşlı saldırı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da saat 04:00 sularında tehlikeli bir gerginlik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Haluk Pekşen’e ait seçim minibüsü Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesinde bir gurup AK Partili’nin taşlı saldırısına uğradığı ileri sürüldü.

TAŞLARLA ARACI HEDEF ALDILAR

Haber Merkezinin edindiği bilgiye göre; CHP’nin seçim aracı Havalimanı mevkiinden geçtiği esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bölgeye gelişi sırasında havalimanını AK Parti bayrakları ile süsleyen AK Parti Gençlik kolları ile CHP'liler arasında iddiaya göre gerginlik yaşandı.

SAHİL YOLUNDA KOVALAMACA

Araca taşlarla zarar verilirken CHP seçim aracının sürücüsü Serdar B. Hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaşmak isterken AK Partililer ile CHP'liler arasında Karadeniz Sahil Yolunda kovalamaca yaşanırken Serdar B. Trabzon Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Taksim Polis Merkezine girerek sığındı.

ARABANIN LASTİKLERİNİ KESTİLER

Diğer araçtan inen AK Partililer burada da CHP’ye ait seçim aracının lastiklerini kesti. Taksim Polis Merkezinde ifade  veren AK Parti üyeleri CHP aracında bulunan kişilerin kendi parti bayraklarını kestiklerini iddia ettiler. Olay yerine gelen CHP’nin diğer Milletvekili Adayı Yavuz Karan ise, bu tür olaylara gerek olmadığını ifade etti.

BU TÜR OLAYLARA GEREK YOK

Karan, “Seçim üstü böyle bir durum ile karşılaşmak inanın tehlikeli. Sürücü arkadaş nasıl oldu da bu saldırıdan yara almadan kurtuldu hayret verici. Hava limanında kovalamaca yaşadılar ve uzun süren bir kovalamaca sonrasında arkadaşlar buraya sığındı. Bu tür provokasyonlara izin verilmemesi ve alet olunmaması gerekli.”dedi.  

Diğer bir iddiya göre aynı araç içindeki CHP'liler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelmesi için hazırlanan süslemeleri ve bayrakları kopartarak yere attıkları ileri sürülürken AK Partililerde karakolda CHP'lilerden şikayetçi oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel