Trabzon'da Çevik'e şok suçlama

Trabzon'da klakson çalarak yol istediği Çevik Kuvvet ekibi polislerinin kendisini tartakladığını ileri süren 41 yaşındaki Engin Kaya suç duyurusunda bulundu.Olayın Pazar günü, Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde meydana geldiğini belirten Engi

Trabzon'da Çevik'e şok suçlama

Trabzon'da klakson çalarak yol istediği Çevik Kuvvet ekibi polislerinin kendisini tartakladığını ileri süren 41 yaşındaki Engin Kaya suç duyurusunda bulundu.

Olayın Pazar günü, Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde meydana geldiğini belirten Engin Kaya, konuya ilişkin olarak hastaneden aldığı 1 haftalık işgöremez raporuyla birlikte savcılık ve valiliğe, Çevik Kuvvet polisleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kaya dilekçesinde şu iddialara yer verdi:

"Pazar günü saat 14:30 sıralarından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi gören hastamızı aldıktan sonra eve gitmek üzere aracımıza binerek hastaneden ayrıldık. Bu sırada hastanenin karşısında bulunan Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na giden bir grup Çevik Kuvvet polisi, yolun karışışına geçiyordu.

Biz de korna çalarak yol istedik. Korna çalmamıza sinirlenen bir polis üzerimize yürüyerek aracımıza durdurdu, bize hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine konuşmak için arabadan indim.

Ne olduğunu anlamadan 10 - 12 polis üzerime saldırdı. Önce biber gazı sıktılar, sonra da içlerinden biri silahın kabzasıyla vurarak beni yere düşürdü.

Yerde üzerime abanarak tekme attılar, beni kelepçelediler.

Daha sonra da sürükleyerek ekip otosuna getirdiler. Astım hastası olduğumu, nefes alamadığı söyledim ve hastaneye götürmelerini istedim. Bir süre sonra yanımıza gelen bir polis amiri, 'Siz ne yapıyorsunuz?' diye çıkıştı, ellerimi çözdürüp beni serbest bıraktı.

Daha sonra hastaneye giderek tedavimi yaptırdım. Kolumda ve yüzümde darp nedeniyle ezilmeler oluştuğunu söylediler, bir hafta iş göremez raporu verdiler"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler