Trabzon'da Cevahir Outlet açıldı

Resmi açılışın 31 Mayıs 2011 günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı belirtilen alışveriş merkezine çok sayıda vatandaş akın etti. Açılış ile ilgili konuşan Cevahir Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Cevahir, alışveriş mer

Trabzon'da Cevahir Outlet açıldı

Resmi açılışın 31 Mayıs 2011 günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı belirtilen alışveriş merkezine çok sayıda vatandaş akın etti.

Açılış ile ilgili konuşan Cevahir Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Cevahir, alışveriş merkezinde dünyanın ve ülkenin önde gelen markaları yer aldığını söyledi. Hedeflerinin 365 gün indirim olduğunu belirten Cevahir, "Cevahir Holding olarak Trabzon'a yaptığımız ilk yatırım. Şu an itibariyle 42 dükkanımız bulunuyor ancak kiracı sayımız 50'ye kadar çıkacak. Alış veriş merkezimizde dünyanın ve ülkemizin önde gelen markaları yer alırken, çocuk oyun alanları da yer alıyor. Buraya farklı fikirle geldik. Hedefimiz 365 gün indirim. Mağazalarımız, üreticiden tüketiciye zihniyeti çalışıyor. Dolayısıyla sadece Trabzon değil, Trabzon'a komşu şehirlerdeki vatandaşlarımız da bu bölgeye akacağını umut ediyoruz. Bu bölge zaten çekim merkezi haline geldi. Buraya gelecek olan insan potansiyelinin hem buradaki kiracıları hem bölgeyi muhakkak memnun eder diye düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel