Trabzon'da cemaatin oyu ne kadar?

Bir süredir hükümetin sürtüşme içinde bulunduğu cemaatin oyu Trabzon,'a ne kadar olduğu merak ediliyor. 17 Aralık operasyonlarından sonra her geçen gün cemaat ile AK Parti arasında kavga büyüdü ve yerini kavgaya bıraktı.iyice gerilen ipler koptu ve Başbak

Trabzon'da cemaatin oyu ne kadar?

Bir süredir hükümetin sürtüşme içinde bulunduğu cemaatin oyu Trabzon,'a ne kadar olduğu merak ediliyor. 17 Aralık operasyonlarından sonra her geçen gün cemaat ile AK Parti arasında kavga büyüdü ve yerini kavgaya bıraktı.

iyice gerilen ipler koptu ve Başbakan ile cemaat arasında ipler atıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, her gittiği ilde cemaate yüksek düzeyde eleştirilerde bulunurken cemaatin ise 1 ile 4 arasında bir araya gelerek sürekli toplantı düzenlediği öne sürüldü.

Trabzon'daki tüm adaylara bu gerilim içerisinde sizce cemaatin ne kadar oyu var sorusunu sorduğumuzda ise hiç birinden olumlu cevap alamıyoruz. hemen hemen resmi bir oran veremiyor. Cemaate yakın isimle ise Trabzon'da oy oranlarının yüzde 10 olduğunu ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler