Trabzon'da çay paketlerinde silah!

Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize suçlar ile Mücadele Şubesine bağlı ekipler yapmış olduğu çalışmada çay paketleri içerisinde saklanmış silah ele geçirdi.155 telefonuna gelen ihbarın ardından harekete geçen polis ekipleri durdurdukları bir araç içer

Trabzon'da çay paketlerinde silah!

Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize suçlar ile Mücadele Şubesine bağlı ekipler yapmış olduğu çalışmada çay paketleri içerisinde saklanmış silah ele geçirdi.

155 telefonuna gelen ihbarın ardından harekete geçen polis ekipleri durdurdukları bir araç içerisinde bulunan çay paketlerini kontrol ettiklerinde çay içerisine gizlenmiş 5 adet silah ve bu silahlara ait 7 adet şarjör ele geçirdi.

Araçta bulunan silahlar ile şahıslar gözaltına alınarak Trabzon emniyetine götürüldü. Silahlar ile ilgili soruşturma sürdürülüyor 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel