Trabzon'da çay içmeye gittiler 3 yıl hapis yediler!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından bir yıl önce ‘Çay İçelim' diye toplantıya çağrılarak nezarete atılan 21 işletme sahibi 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafın

Trabzon'da çay içmeye gittiler 3 yıl hapis yediler!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından bir yıl önce ‘Çay İçelim' diye toplantıya çağrılarak nezarete atılan 21 işletme sahibi 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 8 aylık teknik takip sonucunda göz altına alınan 21 işletme sahibine ceza yağdı.

Trabzon 1. Asliye Ceza mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıkan B.A (41), C.Ş (44), M.Ş (40,), T.K (49). A.İ (34), M.C (41), İ.C (34), A.S.Ş (50), O.F.K (57), U.S (35), H.K (36), A.C (32), İ.T (34), İ.Ş (54), E.K (43), F.K (75), B.K (40), H.B (55), D.B ( 34), A.C (29), A.A.Ş (39) ve U.İ (41) isimli işletme sahipleri hazır bulundu. Mahkeme Başkanı 22 işletme sahibine "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, örgüte üye olma" sucundan beraatlarına karar verirken 21 işletme sahibine "Bir Kimseyi Fuhuş'a Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Ettirmek" iddiasıyla 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırırken B.A isimli taksi şoförü beraat etti.

ÇAY BEKLERKEN, GÖZALTINA ALINDILAR

Trabzon Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından bir yıl önce ‘çay içelim diye' emniyet yetkilileri tarafından telefonla tek tek aranarak davet edilen B.A, C.Ş, M.Ş, T.K, A.İ, M.C, İ.C, A.S.Ş, O.F.K, U.S, H.K, A.C, İ.T, İ.Ş, E.K, F.K, B.K, H.B, D.B, A.C, A.A.Ş ve U.İ isimli işletme sahipleri gözaltına alınıp nezarete atıldılar. ilginç bir operasyona imza atılarak gözaltına alıp nezarete atılarak ifadelerine başvuruldu. İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 22 işadamı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KOKTEYL VE BAYAN ÇIKARMA PARASI
Emniyet Müdürlüğünün 8 aylık teknik takip sonucunda çete üyelerinin eşlerinden boşanmış geçimini temin etmekte zorlanan yabancı uyruklu genç kızları akıl hastası ve ölmüş kişilerle evlendirerek Türk kimliği aldıkları ortaya çıktı. Fuhuş için Trabzon'a getirilerek erkek müşterilere servis edilin kadınların ücretlerine örgüt üyeleri tarafından alıkonulduğu ayrıca erkek müşterilerden "Restorandan Bayan Çıkarma Parası veya Kokteyl Parası" adı altında paralar alarak haksız kazanç elde ettikleri ortaya çıktı.

MÜHENDİS FUHUŞTA YAKALANDI

8 aylık teknik takibi sonucunda cumhuriyet savcılığının hazırladığı iddianameye ekoloji mühendisi bir kızın bu yola düşürülmesi örnek olarak gösterildi. Ukraynalı ekoloji mühendisi Krystnya Tupystka'nın (22) fuhuş baronları tarafından fuhuş batağına sürüklenen Krystnya" Ukraynada Ekoloji Mühendisi olarak çalıştığı iş yerinde sadece 40 dolar aylık alıyordum. Ama kanser hastası olan annesine de bakmak ve tedavi etmek için çaba sarf ediyordum. Sınıf arkadaşım Türkiye'de çok para kazanırız diye beni Trabzon'a getirdi. Bu umut fuhuş baronları tarafından bir otel odasına kapatılarak zorla fuhuş'a zorlanmamla son buldu. Gizlice 155 polis imdat telefonunu arayarak kendimi ihbar ettim. Sınırdışı edileceğim için çok seviniyorum" diye ifade verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel