Trabzon’da Çay Bahçeleri Düğün salonu oldu

CHP’li Ortahisar İlçesi Meclis Üyesi Turgay Şahin’den Sahil bandı isyanı.Şahin İmara aykırı olarak iki kata çıkarılan sahil bandında Çayocağı, olarak yapılan binalar tadilat adı altında imara aykırı bir şekilde başka amaçlarla kullanılmaya başlandıŞahin T

Trabzon’da Çay Bahçeleri Düğün salonu oldu

CHP’li Ortahisar İlçesi Meclis Üyesi Turgay Şahin’den Sahil bandı isyanı.

Şahin İmara aykırı olarak iki kata çıkarılan sahil bandında Çayocağı, olarak yapılan binalar tadilat adı altında imara aykırı bir şekilde başka amaçlarla kullanılmaya başlandı

Şahin Tadilat adı altında yapılan değişikliklerle tek katlı olan binaların büyük çoğunluğu iki kata çıkarıldığını ve bazılarının da düğün ve toplantı salonu olarak kullanıldığını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak CHP’nin Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Turgay Şahin, CHP’li Belediye Başkanı Atay Aktuğ döneminde Yalı ve Kurtuluş Mahallelerindeki Sahil güzergâhında halkın günlük ihtiyaçlarını karşılamak için büfe ve çay bahçeleri yapıldığını belirterek, "Bu çay bahçeleri önce restorana ardından onarım adı altında iki kata çıkarılarak düğün ve toplantı salonlarına çevrildi. İşin kötüsü birçoğu imara aykırı yapılıp büyütülen binalarda şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç basın toplantıları düzenliyor ve yemekler veriyorlar. Tek korkum önümüzdeki günlerde yine sahil şeridine konan, fayton tabir edilen bu mekanların da düğün salonuna dönüşmesidir” diye uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler