Trabzon'da çam ağacı hırsızlığı

Yaklaşan yılbaşı ile birlikte yılbaşı ağacı yapmak için ormanlık alanda küçük çam ağaçlarını keserek yılbaşı ağacı olarak satmak isteyenler olduğu belirtildi. Trabzon’un Çamlık mevkiindeki ormanlık alanda bugün öğle saatlerinde bazı kişilerin yılbaşı ağac

Trabzon'da çam ağacı hırsızlığı

Yaklaşan yılbaşı ile birlikte yılbaşı ağacı yapmak için ormanlık alanda küçük çam ağaçlarını keserek yılbaşı ağacı olarak satmak isteyenler olduğu belirtildi.
 

Trabzon’un Çamlık mevkiindeki ormanlık alanda bugün öğle saatlerinde bazı kişilerin yılbaşı ağacı yapmak için küçük çam ağaçlarını kesmeye çalıştığı ihbarını alan polis ve belediye ekipleri bölgeye giderken, yapılan uzun araştırmalar sonrasında bir bulguya rastlayamadı. Duyarlı vatandaşların ihbarı üzerine bölgede uzun süre çam ağacı hırsızı arayan polis ve belediye ekipleri özellikle Çamlık mevkiinde devriyelerini attırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel