Trabzon'da çalıştığı yeri soydu

Dün şirket yetkilisi A.A'dan alınan bilgiye göre, çalışan E.Y, patronu tarafından 44 bin 500 YTL çekmesi için bankaya gönderildi. Uzun süre kendisinden haber alamayan şirket sahibi A.A, Emniyet Müdürlüğüne başvurarak parayı kendisine getirip teslim etmeye

Trabzon'da çalıştığı yeri soydu

Dün şirket yetkilisi A.A'dan alınan bilgiye göre, çalışan E.Y, patronu tarafından 44 bin 500 YTL çekmesi için bankaya gönderildi.
Uzun süre kendisinden haber alamayan şirket sahibi A.A, Emniyet Müdürlüğüne başvurarak parayı kendisine getirip teslim etmeyen E.Y hakkında, şikayette bulunmuştu.

Bugün şirket yetkilisinden alınan bilgiye göre E.Y. dün akşamüstü paranın 30.800 YTL olan kısmını kardeşleri ile birlikte şirket yetkilisine gönderdiği ve not olarak da “Abi zorda kaldım, kusura bakma, birkaç gün sonra geleceğim” diye bir not yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel