Trabzon'da çalıntı çek şoku

Trabzon’da bir kişi bankada işlem yaptırmaya çalıştığı çekin çalıntı çıkması üzerine şok yaşadı.Trabzon’un Akçaabat ilçesinde meydana gelen olayda N.D. (38), bir banka şubesine giderek elinde bulunan 15 bin TL’lik çeki bozdurmak istedi. Bankada yapılan iş

Trabzon'da çalıntı çek şoku

Trabzon’da bir kişi bankada işlem yaptırmaya çalıştığı çekin çalıntı çıkması üzerine şok yaşadı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde meydana gelen olayda N.D. (38), bir banka şubesine giderek elinde bulunan 15 bin TL’lik çeki bozdurmak istedi. Bankada yapılan işlem sırasında çekin çalıntı olduğu tespit edildi. Yaşanan bu olay üzerien polis ekiplerine haber verildi.

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan N.D., özel bir şirkette muhasebeci olarak çalıştığını, kendi şirketine kargo aracılığı ile başka bir şirketten gelen çekin çalıntı olduğunu bilmediğini ve çalıntı çek gönderen şirketten şikayetçi olduğunu söyledi. Çalıntı olduğu öğrenilen çek polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel