Trabzon'da buzlanma kazaya neden oldu!

Trabzon'da etkili kar yağışının ardından gece saatlerinde etkili olan soğuk buzlanmaya sebep oldu.Trabzon'un Beşirli Mahallesinde bulunan tanjant üst geçidinde akşam saatlerinde maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Köprü üzerindeki buzlanmadan dolay

Trabzon'da buzlanma kazaya neden oldu!

Trabzon'da etkili kar yağışının ardından gece saatlerinde etkili olan soğuk buzlanmaya sebep oldu.

Trabzon'un Beşirli Mahallesinde bulunan tanjant üst geçidinde akşam saatlerinde maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Köprü üzerindeki buzlanmadan dolayı meydana gelen kazada ölen yada yaralan olmadı. 

KAZA GELİYORUM DEDİ

Vatandaşların belediyeye uyarılarına rağmen ekiplerin köprü üzerinde tuzlama çalışması yapmaması dikkat çekti. Akşam saatlerinden itibaren soğumaya başlayan hava, yolun kenarında bulunan ve eriyerek yola su olarak akan karı dondurmaya başladı. Köprü üzerinde oluşan buzlanma tehlikeli bir hal aldı ve ne zaman olacak denen kaza oldu. Kaza olduktan sonra belediyenin tuzlama aracının gelmeside dikkatlerden kaçmadı.

1.20131212235406.jpg

3.20131212235426.jpg

2.20131212235437.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel