Trabzon'da buzağı hırsızlığı

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Pamuklu Mahallesi'nde E.K. adlı kişi Çaykara İlçe Emniyet Amirliği'ne başvurarak hayvanlarına yem ve su vermek için ahırına gittiğini ancak ahır kapısnın kilidinin kırılarak 2 adet buzağının yerinde olmadığını ve maddi zarar

Trabzon'da buzağı hırsızlığı

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Pamuklu Mahallesi'nde E.K. adlı kişi Çaykara İlçe Emniyet Amirliği'ne başvurarak hayvanlarına yem ve su vermek için ahırına gittiğini ancak ahır kapısnın kilidinin kırılarak 2 adet buzağının yerinde olmadığını ve maddi zararının da 3 bin TL olduğunu belirterek 2 adet buzağısını çalan kişi ya da kişilerden şikayetçi olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

6 BİN 706 PAKET KAÇAK SİGARA

Trabzon'da 7 ayrı işyerinde yapılan aramalarda 6 bin 706 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde 7 ayrı iş yerinde yaptıkları aramada 6 bin 706 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Sigaralara el konulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel