Trabzon'da bu kadınlar jandarmayı çıldırttı

Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma ekipleri iki Azeri kadın ile başı dertte.Türkiye’ye sürekli fuhuş amaçlı giren kadınların tabiri yerinde ise kapıdan kovan jandarma ekipleri bacadan giren kadınlardan bıktı. Edinilen bilgiye göre; Azerbaycan’dan Türkiye’ye

Trabzon'da bu kadınlar jandarmayı çıldırttı

Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma ekipleri iki Azeri kadın ile başı dertte.

Türkiye’ye sürekli fuhuş amaçlı giren kadınların tabiri yerinde ise kapıdan kovan jandarma ekipleri bacadan giren kadınlardan bıktı. Edinilen bilgiye göre; Azerbaycan’dan Türkiye’ye yasa dışı yollar ile giren Hülya K. ile Sevin A. Trabzon’da bir otele yapılan baskında 5’nci kez jandarma ekiplerinin karşısına çıkınca şok yarattılar.

haber61taslak.jpgJandarma ekipleri kadınları ilçe jandarma karakoluna getirirken vizelerinin dolduğu ve Türkiye’de yasa dışı olarak kaldıklarını tespit etti. Yasal işlemlerin ardından Trabzon Emniyeti Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilen yabancı uyruklu kadınlar Sarp Sınır kapısından sınır dışı edildikleri öğrenildi.

Öte yandan Trabzon’da fuhuş maksatlı yakalanan kadınların sınır dışı edildiklerinde tekrar Türkiye’ye dönmek için kendi ülkelerinde rüşvet vererek isimlerini ve pasaportlarını değiştirdikleri öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel