Trabzon'da bu güzergaha dikkat

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu uyardı.Hatipoğlu, “YOL-İŞ Sendikamızın çalışma alanı içinde bulunan Karayolları 10. Bölge Müdürlüğüne bağlı Artvin ili Cankurtaran, Ardanuç ve Şavşat (Şertül) Bakım e

Trabzon'da bu güzergaha dikkat

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu uyardı.

Hatipoğlu, “YOL-İŞ Sendikamızın çalışma alanı içinde bulunan Karayolları 10. Bölge Müdürlüğüne bağlı Artvin ili Cankurtaran, Ardanuç ve Şavşat (Şertül) Bakım evi Rize ili Çamlık Bakım evi Trabzon ili Zigana Bakım evi Gümüşhane ili Vauk, Kösedağ ve Kelkit Bakım evi Bayburt ili Şube Şefliği Giresun ili Eğribel Bakım ev lerin de her yıl 15 kasım ve 15 nisan tarihleri arası olmak üzere toplam 135 gün kar mücadelesi yapılmakta olup, Teknik elemanlarımız ve üyelerimiz gece gündüz yirmi dört saat görev yapmamdadırlar.  

Bilgilerinize arz ederiz” dedi.

Not:
Yol danışma hattı
: 0312.415 88 00
Karayolları bilgi hattı: 159
OGS-KGS Danışma hattı: 444 11 17

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel