Trabzon'da bu görüntülere tepki var!

 Trabzon sokaklarında bu görüntüler olağan hale geldi., Trabzon’da trafik ışıklarında duran araçların etrafı küçük yaşta çocuklar tarafından kuşatılıyor.Son zamanlarda Trabzon’da neredeyse hemen hemen her kavşakta ve trafik lambası bulunan her noktada ara

Trabzon'da bu görüntülere tepki var!

 

Trabzon sokaklarında bu görüntüler olağan hale geldi.,

 

Trabzon’da trafik ışıklarında duran araçların etrafı küçük yaşta çocuklar tarafından kuşatılıyor.

Son zamanlarda Trabzon’da neredeyse hemen hemen her kavşakta ve trafik lambası bulunan her noktada araçlar kuşatma altına alınıyor.

Özellikle kucaklarında çocuklarla bayanlar ve küçük yaşta çocuklar kırmızı ışıkta duran araçların yanına gelerek sürücülerden para istiyorlar. Her kırmızı ışıkta aynı manzara ile karşılaşan Trabzonlular ise alışık olmadıkları bu olay karşısında tepki gösteriyorlar.

Haber merkezimize konu ile ilgili ulaşan ve tepkilerini dile getiren Trabzonlular “Suriyeliler her kavşağı istila ettiler, kırmızı ışıklarda durmak artık eziyet veriyor” derken, bir gurup vatandaş da olayı sadece Suriyelilerin üzerine yıkmanın yanlış olduğunu, Suriyeli mültecilerin yanında Türk vatandaşların da onlardan esinlenerek kavşak ve trafik lambası bulunan alanları istila ettiklerini dile getirdiler.

Zabıta ekiplerinin bu olaylara seyirci kalmasını da eleştiren vatandaşlar “Belediye bu işe geç olmadan bir önlem almalı" serzenişinde de bulundular.

trabzon-dilenci-uzun.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel