Trabzon'da bu evde yok yok

 Trabzon’un Araklı ilçesinde jandarma ekipleri bir otomobil ve evde yaptığı aramada 11 kilogram kubar esrar, patlayıcı madde ve patlayıcı madde düzeneğic ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 1 tutuklanarak cezaevine konuldu. Edinilen bi

Trabzon'da bu evde yok yok

 

Trabzon’un Araklı ilçesinde jandarma ekipleri bir otomobil ve evde yaptığı aramada 11 kilogram kubar esrar, patlayıcı madde ve patlayıcı madde düzeneğic ele geçirildi. 
Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 1 tutuklanarak cezaevine konuldu.
 
Edinilen bilgiye göre, Araklı ilçesinde S.O’ya ait otomobilde ve evinde arama yapan jandarma ekipleri 11 kilo 500 gram kubar esrarın yanı sıra 12 adet dinamit lokumu, 5 adet elektrikli fünye, 6 metre saniyeli fitil ve 50 metre elektrik kablosu ele geçirdi. Şüpheli S.O’nun ifadeleri doğrultusunda araştırma yapan jandarma ekipleri Ş.O, A.O ve A.O’yu gözaltına alırken S.O çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel