Trabzon'da bu ahırdan bakın ne çıktı

 Bir süre önce Trabzon İl Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu ile birlikte Trabzon’un il merkezinde bir ahırda 3 bin kg kaçak akaryakıt ele geçirilmişti.S.Ö isimli şahsın arazisinde ele geçirilen akaryakıtın 10 tonlu bir tank türü depolama sisteminin

Trabzon'da bu ahırdan bakın ne çıktı

 

Bir süre önce Trabzon İl Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu ile birlikte Trabzon’un il merkezinde bir ahırda 3 bin kg kaçak akaryakıt ele geçirilmişti.

S.Ö isimli şahsın arazisinde ele geçirilen akaryakıtın 10 tonlu bir tank türü depolama sisteminin içerisinde saklandığı ve buna bağlı bir sayacın olduğu tespit edilmişti.

Bir ihbarı değerlendirerek operasyon yapan jandarma ekipleri Bölgede yapılan aramada şahsın hayvan ahırı olarak kullandığı baraka içerisinde yapılan aramada 10 tonluk tank ve tanka bağlı 1 adet sayaçlı akaryakıt pompası tespit edildi. Tank içerisinde içinde ise 3 bin 50 litre motorin ele geçirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel