Trabzon'da bomba ihbarı!

Trabzon'da kardeşinin geç kaldığı uçağa alınmamasına kızan 32 yaşındaki Mustafa G. , asılsız bomba ihbarında bulundu. Daha sonra pişman olup gerçeği açıklayan G. hakkında soruşturma başlatıldı. Dün saat 19. 40 sıralarında cep telefonundan 155 Polis İmdat

Trabzon'da bomba ihbarı!

Trabzon'da kardeşinin geç kaldığı uçağa alınmamasına kızan 32 yaşındaki Mustafa G. , asılsız bomba ihbarında bulundu. Daha sonra pişman olup gerçeği açıklayan G. hakkında soruşturma başlatıldı.

Dün saat 19. 40 sıralarında cep telefonundan 155 Polis İmdat telefonunu arayan Mustafa G. , Trabzon'dan saat 20. 00'de İzmir'e hareket edecek olan yolcu uçağında bomba olduğuna yönelik ihbarda bulundu. Kısa süre sonra 155 Polis İmdat telefonunu tekrar arayan G. bu kez yaptığı ihbarın yanlış olduğunu bildirdi.

Asılsız ihbarın ardından Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Mustafa G. , İzmir'e gidecek olan kardeşinin geç kalması nedeniyle uçağa alınmaması üzerine böyle davrandığını söyledi, pişman olduğunu dile getirdi. G., karakoldaki sorgusunun ardından serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel