Trabzon'da Bomba arama köpeği iş başında

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon gezisini takip eden gazetecilerin fotoğraf makineleri ve kameraları bomba arama köpeğinin aramasından geçti.Başbakan Erdoğan’ın gezi ve incelemelerini gündüz ve akşam havadan takip eden polis helikopterinin yanı sı

Trabzon'da Bomba arama köpeği iş başında

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon gezisini takip eden gazetecilerin fotoğraf makineleri ve kameraları bomba arama köpeğinin aramasından geçti.

Başbakan Erdoğan’ın gezi ve incelemelerini gündüz ve akşam havadan takip eden polis helikopterinin yanı sıra otelde gerçekleştirdiği proGramını takip eden basın mensuplarının fotoğraf makineleri ve kameraları Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı bünyesinde görev yapan bomba arama köpeği tarafından didik didik arandı.

Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’daki gezisi sırasında güvenlik en üst düzeyde olduğu gözlenirken herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel