Trabzon'da Blues Coşkusu Yaşanacak

 Türkiye'nin ilk ve tek Blues festivali olan ve bu yıl 23'üncüsü gerçekleştirilecek Efes Pilsen Blues Festival, Trabzon'da müzikseverlere Blues coşkusu yaşatacak. Müzikseverleri Blues müziğiyle tanıştıran gelenekselleşmiş Efes Pilsen Blues Festival, 23'ün

Trabzon'da Blues Coşkusu Yaşanacak

 

Türkiye'nin ilk ve tek Blues festivali olan ve bu yıl 23'üncüsü gerçekleştirilecek Efes Pilsen Blues Festival, Trabzon'da müzikseverlere Blues coşkusu yaşatacak.
 
Müzikseverleri Blues müziğiyle tanıştıran gelenekselleşmiş Efes Pilsen Blues Festival, 23'üncü yılında Blues'un devlerini ağırlamaya devam ediyor.
 
Efes Pilsen sponsorluğunda düzenlenen festival, Türkiye'nin en uzun soluklu müzik festivali olma özelliğine sahip. 22 yılda 87 grup ve 267 sanatçının sahne aldığı toplam 355 konser ile 424 binin üzerinde dinleyiciye ulaşan festival, 20 Kasım Salı günü Trabzon'a konuk olacak.
 
Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini buluşturan festival kapsamında, armonika Blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues, Billy Branch'ın özel konuğu Mississippili Blues sanatçısı Zora Young, Blues gitaristi Smokin' Joe Kubek&Bnois King ve özel gitar performansı ile dünyanın en iyi davulcularından Cedric Burnside, Zorlu Grand Otel'de 19.30'da organize edilecek konserde sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel