Trabzon'da bir şehzade

Osmanlı İmparatorluğu'nun son padişahlarından Sultan 2. Abdülhamid Han’ın torunu şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Trabzon’da ata yadigarlarını ziyaret etti.İlk olarak bir süre önce ibadete açılan Ayasofya Müzesi’ni ziyaret eden Osmanoğlu, “İnşallah da

Trabzon'da bir şehzade

Osmanlı İmparatorluğu'nun son padişahlarından Sultan 2. Abdülhamid Han’ın torunu şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Trabzon’da ata yadigarlarını ziyaret etti.

İlk olarak bir süre önce ibadete açılan Ayasofya Müzesi’ni ziyaret eden Osmanoğlu, “İnşallah darısı İstanbul’daki Ayasofya’nın başına” diyerek Ayasofya’nın ibadete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından Atapark mevkiindeki Yavuz Sultan Selim Han’ın annesi Gülbaharhatun Camisi’nin bahçesinde bulunan Gülbahar Hatun Türbesi’ni ziyaret ederek dua eden Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ardından Ortahisar Camisi’ni ziyaret etti. Osmanoğlu, şehzadeler ve padişahlar şehri Trabzon’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel