Trabzon'da bir hayat hikayesi

Türkiye'de ata sporu güreşe yıllarca hizmet veren 39 yaşındaki Milli Güreşçi Serdar Akgül, bugünler de vermiş olduğu mücadele yürekleri burkuyor. Minderdeki şampiyonluk yıllarından hastanedeki yaşam mücadelesine dönen Akgül, 5 yaşındaki kızını yaşatmak iç

Trabzon'da bir hayat hikayesi

Türkiye'de ata sporu güreşe yıllarca hizmet veren 39 yaşındaki Milli Güreşçi Serdar Akgül, bugünler de vermiş olduğu mücadele yürekleri burkuyor. Minderdeki şampiyonluk yıllarından hastanedeki yaşam mücadelesine dönen Akgül, 5 yaşındaki kızını yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Öyle ki Akgül, Melek adlı kızını yaşatmak için " O benim Meleğim" diyerek böbreğini satılığa çıkarmış bile.

TEK BÖBREĞE PAZARLIK

Bir zamanların "Koca Yusuf'u" böbreğini almak isteyen yabancı uyruklu insanlardan teklif almış. Kızının tüm masraflarını karşılamak için 14 Bin EURO'ya ihtiyacı olan Akgül, böbreği nede o kadar değer biçmiş.  Fakat kendisini arayan "umut tacirleri" 12 Bin EURO'dan fazla vermeyince satıştan vazgeçmiş.  

KIZINI KALBİNE GÖMDÜ

Baba Akgül Hayatını anlatmaya başlayınca da yürekleri burkan bir hikaye başlıyor. Biz dinlerken sizlerde eminim okurken duygulu anlar yaşayacaksınız. 2002 yılında dünyaya gelen ikizleri kalp çürümesi hastalığına yakalandı. Kızlarından Cennet'i kalp hastalığı sonrası kaybeden Akgül, kızı Cenneti kalbine gömerken ilik nakli bekleyen Melek'i yaşatmak istiyor.

MELEĞİM ÖLMESİN

Akgül, "Herhangi bir sağlık güvencem yok. Kızımın yaşaması için tanesi 650 Euro olan iğneleri her ay vurdurmam gerekiyor. Ancak şu an bu iğneleri alacak durumum yok. Meleğimin de ölmesine dayanamam. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. 7 bin TL Bağkur borcum var onu ödesem durumu çözeceğim. “ ifadelerini kullandı. Akgül, bize çok rica etti Telefon numaramı yayınlayın diye ne kadar anlatsak ikan etmedik Habercilik kuralları gereği telefon numarası yayınlayamayız söyledik ama bu kural güzel Melek için bir kez de olsa deline bilir. Hayır severlere Akgül, " 0538 585 33 41 numaradan."bana ulaşa bilirler diyor. 

img_0379.jpg

img_0380.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel