Trabzon'da bir garip uygulama

Trafiğin en yoğun yaşandığı yerde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalar kendilerine yeşil ışığın yanmasıyla birlikte yolun karşısına geçerken neye uğradıklarını şaşırıyor. Yanan yeşil ışıkla birlikte yolun karşısına geçen vatandaşlar buradan da yaya yo

Trabzon'da bir garip uygulama
Trafiğin en yoğun yaşandığı yerde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalar kendilerine yeşil ışığın yanmasıyla birlikte yolun karşısına geçerken neye uğradıklarını şaşırıyor.
 
Yanan yeşil ışıkla birlikte yolun karşısına geçen vatandaşlar buradan da yaya yolu olmaması nedeniyle ortada kalırken çare olarak hızla seyreden araçların yanından geçerek karşıya geçmeye çalışmaları dikkat çekti.
 
Vatandaşlar yetkililerden olası bir kazaya karşı tedbir almalarını isterlerken özellikle havaların güneşli olması münasebetiyle sahile akın eden vatandaşlar için tehlike oluşturduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel