Trabzon'da bir garip kaçakçı

 Trabzon emniyetine gelen 30 yaşındaki A.A kendisini ihbar etti.Edinilen bilgiye göre Trabzon merkezde yaşayan A.A kendisini en yakın polis karakoluna giderek kaçak sigara sattığı ve hakkında yasal işlem yapılmasını söyledi. Karakoldaki polis ekipleri bir

Trabzon'da bir garip kaçakçı

 

Trabzon emniyetine gelen 30 yaşındaki A.A kendisini ihbar etti.

Edinilen bilgiye göre Trabzon merkezde yaşayan A.A kendisini en yakın polis karakoluna giderek kaçak sigara sattığı ve hakkında yasal işlem yapılmasını söyledi. Karakoldaki polis ekipleri bir an şaşkınlık yaşadıktan sonra A.A’nın dükkânına giderek siyah poşetler içerisinde bulunan 308 paket gümrük kaçağı sigaraya el konuldu.

Şüpheli sıfatı ile ifadesi alınan A.A, “ kaçak sigara sattığım için pişmanım bu yüzden karakola giderek kendimi ihbar ettim.”şeklinde konuştu. Emniyetteki ifadesinin ardından A.A serbest bırakıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler