Trabzon'da bir ev toprak altında

Trabzon'un Deliklitaş mevkiinde dün akşamdan bu yana etkili olan şiddetli yağış sonucu heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu bir evin üzerine yamaçtan kopan kayalar düşerken, göçük altında kalan evde bulunan 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Edinilen bilgi

Trabzon'da bir ev toprak altında

Trabzon'un Deliklitaş mevkiinde dün akşamdan bu yana etkili olan şiddetli yağış sonucu heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu bir evin üzerine yamaçtan kopan kayalar düşerken, göçük altında kalan evde bulunan 2 kişinin kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Deliklitaş mevkii Acele Sokak'ta bu sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. Yağışlar sonucu meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kaya parçaları bir evin üzerine düşerken, evde bulunan 2 kişi heyelan altında kaldı. Heyelan altında kalan Turan Kurt (58) ve eşi Ayşe Kurt'u (55) kurtarma çalışmaları sürüyor.

İş makineleri olay yerinde heyelan altında kalan 2 kişiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler