Trabzon'da bir annenin feryadı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde oturan 4 çocuk annesi Fatma Alagöz, kızının arkadaşları tarafından önce uyuşturucuya alıştırıldığını sonrasında ise kaçırıldığını iddia ederek kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi.Yaklaşık 1,5 aydır kayıp olan 16 yaşınd

Trabzon'da bir annenin feryadı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde oturan 4 çocuk annesi Fatma Alagöz, kızının arkadaşları tarafından önce uyuşturucuya alıştırıldığını sonrasında ise kaçırıldığını iddia ederek kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi.

Yaklaşık 1,5 aydır kayıp olan 16 yaşındaki kızı Zübeyde Alagöz’ün bulunması için başvurmadık yer kalmadığını belirten anne Alagöz, kızının arkadaşları tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını sonrasında ise kaçırıldığını iddia etti. Anne Fatma Alagöz, kızının kötü yola düşürülmesinden endişe duyduğunu ifade ederek “Yaklaşık 1,5 ay önce kızım ile birlikte odun yapmak için köye doğru yola çıktık. Kızım döner almak için yanımdan ayrıldı. Ancak bir daha dönmedi. Sürmene’de polis ve savcılığa bulunması için müracaat ettik. Şu ana kadar bir sonuç alamadık” dedi.

Kızının arkadaşları tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve arkadaşlık yaptığı G.T tarafından kaçırıldığını düşündüğünü kaydeden Alagöz “En son Konya'da 5 yıldızlı bir otelde görüldüğü bilgisi geldi. Evlenmek için kaçırıldığını düşünmüyorum. Kızım beni bir süre önce telefonla arayarak hatırımı sordu. Bende kendisine dönmesi için yalvardım. Bana evlendiğini ve yaşının büyütülmesini istediğini söyledi. Ben Trabzon’a dönmesini ve kendisine yardımcı olacağımı söyledim. Bana ‘Gelirsem beni çocuk yuvasına, arkadaşımı da cezaevine koyarlar’ diyerek telefonu kapattı. Daha sonra bir daha aramadı” diye konuştu.

“Kızımın ismini Ece olarak değiştirmişler, kötü yola düşmesinden korkuyorum” diyen anne Fatma Alagöz “Babasının zaten psikolojik hastalığı vardı. Şimdi daha da kötü oldu. Kızının ismini sayıklayıp her gün ağlıyor. Eşimin de kötü bir şey yapmasından korkuyorum. Durumumuz maddi anlamda da çok kötü. Yetkililerden kızımın bulunması konusunda bizlere yardımcı olmalarını bekliyorum" şeklinde konuştu.

Anne Alagöz, kızının daha önceden de 2-3 gün gibi kısa sürelerle evden kaçtığını ancak daha sonra eve döndüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel