Trabzon'da binalar yıkılıyor!

Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte yıkım çalışmalarını yerinde izleyen Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, göreve gelir gelmez ilk önce ilçenin muhtelif yerlerinde özellikle çocukların can güvenliğini sağlamak için korkuluklar yaptırdıklarını belir

Trabzon'da binalar yıkılıyor!

Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte yıkım çalışmalarını yerinde izleyen Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, göreve gelir gelmez ilk önce ilçenin muhtelif yerlerinde özellikle çocukların can güvenliğini sağlamak için korkuluklar yaptırdıklarını belirtti.

 

Bunlardan birini de Kireç Mahallesi ve Üzümözü köyüne giden ve oldukça tehlikeli olan bölgeye yaptırdıklarını ifade eden Cengiz, ''Ancak bunu yeterli görmedik. Çünkü burada bir bina yolu daraltıp trafiği tehlikeye sokuyordu. Sık sık araçlar çarpışma tehlikesi atlatıyordu. Belediye olarak üzerimize düşeni yapmak istedik. Atatürk İlköğretim Okulu önündeki binadan sonra burayı da istimlak ettirmek suretiyle yıktırmış bulunuyoruz. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun'' dedi.

 

Cengiz, tespit ettikleri bazı binaların da yıktırılacağını ve sokakların genişletileceğini de söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler