Trabzon'da bilekler yarıştı

 Trabzon Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenledikleri Geleneksel Bilek Güreşi müsabakaları sona erdi.Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılan müsabakalara

Trabzon'da bilekler yarıştı

 

Trabzon Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenledikleri Geleneksel Bilek Güreşi müsabakaları sona erdi.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılan müsabakalara 100 sporcu katıldı. Kıran kırana geçen müsabakaları Trabzon Belediye Başkan vekili Seyfullah Kınalı çok sayıda sporsever takip etti. Geleneksel Bilek Güreşi müsabakalarının açılışında konuşan Başkan Vekili Kınalı, spora ve sporcuya verdikleri desteği sürdürdüklerini ifade ederek, "Gençlik ve Spor ile Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz bilek güreşi şampiyonasına ilgi her geçen gün artıyor. Bir spor kenti olan Trabzon'da sporun her branşında zirveye çıkmak istiyoruz. Bu nedenle sportif organizasyonların düzenlenmesine büyük önem veriyoruz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından başlayan bilek güreşi yarışları çekişmeli maçlara sahne oldu. Yarışlar sonucu büyük erkeklerde; 60 kg sağ kolda Ömür Akbulut, 60 kg sol kolda Anıl Kerim, 70 kg sağ ve sol kolda Adem Gümrükçüoğlu, 80 kg sağ ve sol kolda Çağatay Nalçaoğlu, 90 kg sağ kol Hidayet Nalçaoğlu, sol kol Ergin Şimşit, 100 kg sağ ve sol kol Cengiz Selim. Bayanlar kategorisinde ise; 60 kg sağ ve sol kolda Gamze Cansız, 65 kg sağ ve sol kolda Şeyda Keleş. Genç erkeklerde; 70 kg sağ kolda Alper Aydoğdu, sol kolda Adem Keleş, 80 kg sağ kolda Ali Yavuz, sol kolda Emre Ustaömeroğlu birinci oldular.

Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler