Trabzon'da bıçaklı saldırı 1 ölü

Trabzon'da akşam saatlerinde Uzunsokak mevkiinde bıçaklanan Ersoy Kara (45) kaldırıldığı Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.Yalıspor Başkanı Engin Kara'nın amcasının da oğlu olan Ersoy Kara, Uzunsokak'ta bıçaklandı.M.Ö tarafından akşam saatlerinde Uzunso

Trabzon'da bıçaklı saldırı 1 ölü

Trabzon'da akşam saatlerinde Uzunsokak mevkiinde bıçaklanan Ersoy Kara (45) kaldırıldığı Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.

Yalıspor Başkanı Engin Kara'nın amcasının da oğlu olan Ersoy Kara, Uzunsokak'ta bıçaklandı.

M.Ö tarafından akşam saatlerinde Uzunsokak'ta bıçaklanan Ersoy Kara, olay sonrası kaldırıldığı Tıp Fakültesinde yaşamını kaybetti.

Trafiğe kapatılan Uzun Sokak'a ilk kan düştü.. Bıçaklama olayına sahne olan Uzunsokak'ta Mustafa Ö tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Ersoy Kara adlı kişi hayatını kaybetti.

Kalabalığın içinde elinde bıçakla Ersoy Kara'ya saldıran kişi elindeki bıçağı Kara'nın sol karın boşluğuna sapladı. Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan gence ilk müdahaleyi çevreden yetişen vatandaşlar yaptı. Özel bir araç ile KTÜ Farabi hastanesine kaldırıldı. Buradaki Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen Ersoy Kara kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Gazipaşa mahallesinde bulunan Vivalas Disco'nun işletmeciliğini yaptığı bildirilen evli ve iki çocuk babası Ersoy Kara, cinayeti işlediği iddia edilen Mustaga Ö. ile 3 gün önce henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga ettikleri ortaya çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel