Trabzon’da beş mermi attı vuramadı

 Haber61.NET Haberidir Trabzon’da iki grup arasında çıkan tartışma arbedeye dönüşünce silahlar konuştu.Olay dün gece Konaklar semtinde meydana geldi. İ.Y (38) yönetimindeki araca karşı yönden  gelen başka bir araç çarptı. İ.Y arabasının ön kısmının hasar

Trabzon’da beş mermi attı vuramadı

 Haber61.NET Haberidir Trabzon’da iki grup arasında çıkan tartışma arbedeye dönüşünce silahlar konuştu.

Olay dün gece Konaklar semtinde meydana geldi. İ.Y (38) yönetimindeki araca karşı yönden  gelen başka bir araç çarptı. İ.Y arabasının ön kısmının hasar görmesi üzerine kendilerine çarpan aracı takip etmeye başladı. Bir süre  sonra aracı durduran İ.Y  diğer aracın sürücüsü A.Ç’ye (50) “Neden aracı üzerime sürüyorsun” deyince  tartışma çıktı.

Çıkan tartışma arbedeye dönünce A.Ç ile yolculuk yapan C.T ve İ.Y ile yanındaki arkadaşını darp etmeye başladı. Hızını alamayan A.Ç belinden çıkardığı silah ile C.T ateş etti. Mermiler kimseye isabet etmezken silahın tutukluk yapması olası bir can kaybını önledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları  çalışmada 5 adet boş mermi kovanına rastlarken olayı gerçekleştiren A.Ç ile C.T’yi göz altına aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel