Trabzon'da Belediyeler zirvesi!

Trabzon Belediye Başkanı ve DKBB Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında düzenlene toplantıya encümen üyeleri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Tonya Bele

Trabzon'da Belediyeler zirvesi!

Trabzon Belediye Başkanı ve DKBB Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında düzenlene toplantıya encümen üyeleri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin katıldı.

Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, DKBB olarak bilgi ve birikimlerini halkın yaşam standartlarını yükseltmek amacı ile kullandıklarını belirterek, "Gündemimizde 2010 yılı katılım payı borçlarının görüşülmesi, 2011 yılı çalışma programı çerçevesinde bölgesel belediye birlikleri ile yapılacak olan iş birlikleri, 2011 yılı boyunca düzenleyecek olduğumuz eğitim seminerleri gibi konular var. Yaklaşmakta olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili konuları da görüşeceğiz. İlimizde yapılacak olan ve 10.000 sporcu ve ziyaretçinin katılacağı organizasyon ile diğer il belediye başkanlarımızın da bölgelerinin tanıtılması ve onlarında bizim şehrimizdeki etkinlikleri katılması konusunda neler yapabileceğimizi görüşeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler