Trabzon'da bedava mevlid!

Trabzon’da bir çok amatör takımın yanı sıra profesyonel olarak da bir çok takımda futbol oynayan Kirici, muhtar seçilmesi durumunda projelerini tek tek hayata geçireceğini belirtti. Kirici, “30 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlerde mahallemizin muhtar

Trabzon'da bedava mevlid!

Trabzon’da bir çok amatör takımın yanı sıra profesyonel olarak da bir çok takımda futbol oynayan Kirici, muhtar seçilmesi durumunda projelerini tek tek hayata geçireceğini belirtti. Kirici, “30 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlerde mahallemizin muhtarlığına talibim. Bu görevi mahallemizde farkındalık oluşturmak için istiyorum. Seçilmem halinde projelerim.

Sağlık sorunlarıyla ilgili her konuda yanlarında olacağım. Dilek ve şikayetleriniz için muhtarlık önüne kutu koyarak bu yöndeki taleplerinizi dikkate alacağım. Yardıma muhtaç olanlara hiçbir ayırım gözetmeden her türlü yardımı yapacağım. Ekonomik durumu uygun olmayan öğrencilere burs temin edilmesi konusunda yardımcı olacağım. İşsiz gençlere iş bulmak için çalışacağım. Düğün ve cenazelerde talep halinde muhtarlık olarak her türlü desteği vereceğim.

Mahallede bulunan Sağlık Meslek Lisesi'nin bacasının çevreye vereceği zararı önleyecek tedbirler alacağım. Her yıl Ramazan ayında mahallemizden ebediyete intikal edenler için mevlit okutacağım. Halk eğitim müdürlüğü vasıtasıyla kurslar açtırıp mahallemizdeki ev hanımlarının meslek edinmesini sağlayacağım. Bana oy veren veya vermeyen bütün mahalle sakinlerin kucaklayacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler