Trabzon'da bazı ihaleler

Trabzon Belediye Başkanlığı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından mezarlık hizmetleri ve özel güvenlik hizmeti alımı işi için ihale açıldı. Buna göre yapılacak bazı ihaleler ve tarihleri şöyle: -MEZARLIK HİZMETİ ALINACAK- MEZARLIK HİZMETL

Trabzon'da bazı ihaleler
Trabzon Belediye Başkanlığı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından mezarlık hizmetleri ve özel güvenlik hizmeti alımı işi için ihale açıldı.
Buna göre yapılacak bazı ihaleler ve tarihleri şöyle:

-MEZARLIK HİZMETİ ALINACAK-

MEZARLIK HİZMETLERİ HİZMETİ ALINACAK: Trabzon Belediye Başkanlığı tarafından mezarlık hizmetleri hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.
İhale 18 Aralık 2008 tarihinde saat 10.00'da İhale Komisyonu Odasında yapılacak.
İstekliler şartnameyi Mezarlıklar Müdürlüğünde ücretsiz görebilir ya da 150 YTL karşılığında satın alabilir.
-GÜVENLİK HİZMETİ ALINACAK-

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALINACAK: Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından özel güvenlik hizmeti alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.
İhale 27 Kasım 2008 tarihinde saat 14.00'de İhale Komisyonu Toplantı Salonunda yapılacak.
Katılımcı firmalar şartnameyi aynı adreste ücretsiz görebileceği gibi 100 YTL karşılığında da temin edebilirler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler