Trabzonda baz istasyonu gerginliği

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Dürbinar Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki bir binanın üzerine kurulan baz istasyonu faaliyete geçmek üzereyken vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.Mahalleliyle baz istasyonu kurmaya çalışan işçiler arasında sözlü sa

Trabzonda baz istasyonu gerginliği

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Dürbinar Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki bir binanın üzerine kurulan baz istasyonu faaliyete geçmek üzereyken vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Mahalleliyle baz istasyonu kurmaya çalışan işçiler arasında sözlü sataşma geçerken, polis ekipleri olaya müdahale etti. Mahallelinin müdahalesi sonucu binaya sığınan işçiler, Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin korumasında binadan çıkarıldı. Dürbinar Mahallesi Muhtar Azası Süleyman Mumcu mahalle halkını sakinleştirirken, daha önce bu konuya ilişkin mahalle halkından imza topladıklarını belirterek istasyonun apartmanların arasına kurulmak istendiğini ve çevrede çok yakında ilköğretim okulu olduğunu söyledi.

Mumcu, baz istasyonunun mahalle halkı üzerinde psikolojik bir tepki oluşturduğunu ifade ederek, “Buraya baz istasyonu kurdurmamız mümkün değildir. Bu tür alanlara baz istasyonu kurulmayacağına dair mahkeme kararları var. Eğer bu kararlara uyulmazsa suç işlenmiş olur. Biz vatandaşın temsilcileri olarak gerekli imzaları topladık ve yetkili mercilere ulaştırdık. İnanıyorum bu istasyon buraya kurulmasına izin verilmeyecektir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel