Trabzon'da Bayburtlular Derneği açıldı

Trabzon da Bayburtlular Derneği yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.Derneğin yeni hizmet binasının açılışına Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, MHP

Trabzon'da Bayburtlular Derneği açıldı

Trabzon da Bayburtlular Derneği yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Derneğin yeni hizmet binasının açılışına Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Bayburtlular Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan, Bayburtlular Derneği Eski Başkanlarından Turan Terzi, Ekrem Akgün, Engin Oğul, Hasan Tahsin Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Derneğin açılışı
münasebetiyle bir konuşma yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon ile çevre illerin bir bütün olduğunu ifade ederek,” Bu gün Bayburtlular Derneğinin yeni hizmet binasının açılışını yapıyoruz. Gerçekten çok güzel bir mekan olmuş.
 
Burada Bayburtlu kardeşlerimizle bir aradayız ve bir bütünüz. Bizim için Trabzon ne ise Bayburt’ta, Gümüşhane’de, Artvin’de, Rize’de, Giresun’da, Ordu’da aynıdır. Belki sınırlarımız ayrı olabilir ama gönüllerimiz her zaman birdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler