Trabzon'da bayan öğretmenlerden "Tilki gibi kurnazlık"

Trabzon'da özel bir eğitim merkezinde 18.03.2013 tarihinde meydana gelen olayda iddialara göre, okulda elektrik teknisyeni olarak görev yapan S. S (37), okul bahçesinde gezen G. Ö. (33) ve A.H (31) isimli öğretmenlerle tartıştı. Elektrik teknisyeninin hak

Trabzon'da bayan öğretmenlerden "Tilki gibi kurnazlık"

Trabzon'da özel bir eğitim merkezinde 18.03.2013 tarihinde meydana gelen olayda iddialara göre, okulda elektrik teknisyeni olarak görev yapan S. S (37), okul bahçesinde gezen G. Ö. (33) ve A.H (31) isimli öğretmenlerle tartıştı. Elektrik teknisyeninin hakaret ve tehditlerine maruz kalan G. Ö ve A. H isimli öğretmenler yazdıkları şikayet dilekçesini okul müdürüne vererek şikayetçi oldular.

Okul Müdürünün şikayetinizi işleme koyabilmem için "Bu iddiaları delillendirmeniz gerekir" demesinin üzerine ne yapacaklarını şaşırarak plan yapmaya başladılar. Ortaya çıkan plan ise kurnazlığıyla bilinen tilkilere bile pabucunu ters giydirir cinstendi.

Cep telefonu kamerasını açarak elektrik teknisyeninin yanına giden A. H isimli öğretmen cep telefonu kamerasıyla çekerken, diğer öğretmen yalvarmaya başlayarak,"Müdür bey sizinle ilgili soruşturma açabilmesi için delil istiyor. Okul bahçesinde yaptığınız hakaretleri ve küfürleri bir kez daha tekrar eder misiniz " diyerek kızdırmaya başladı. Öğretmenin bu davranışı karşısında ikinci kez sinirlenen teknisyenin hakaretlerine ve küfürlerine maruz kalan öğretmenler çektikleri görüntüleri Cumhuriyet Savcılığına vererek suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet savcılığı G. Ö ve A. H isimli öğretmenlerin şikayeti üzerine teknisyen S.S hakkında TCK 125/1-4 maddesi gereği hakaret ve tehdit iddiasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle Trabzon 1. Sulh ceza mahkemesinde dava açtı.

Dava önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacak.

BAŞKA ÇAREMİZ YOKTU

Öğretmen A. H savcılıkta verdiği ifadesinde ise,"Okul bahçesinde öğretmen arkadaşımla birlikteydik. Okulda görevli elektrik teknisyeni yanımıza gelerek bize tehdit ve hakaretlerde bulundu. Şikayet etmek için okul müdürüne giderek şikayet dilekçesi verdik. Müdürümüz şikayetimizi işleme koyabilmek için bizden delil istedi. Bizde plan yaparak okul kantininde bulduğumuz teknisyeni görünce plan yaptık. Birimiz kendisini kızdırırken bende cep telefonuyla küfür ve hakaretlerini cep telefonuna kaydettik. Bu çektiğimiz görüntüleri hem okul müdürüne, hem de Cumhuriyet Savcılığına sunduk. Kendisiyle uzlaşmak istemediğimizi ve şikayetçi olduğumuzu belirtirim" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel