Trabzon'da başlık parasını alan kadın kaçtı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde kendisini evlilik vadiyle kandıran 2 kişi tarafından dolandırılan Cemal E. Taksim Polis Merkezine giderek şikâyetçi oldu.Edinilen bilgiye göre; İlçenin Sanayi Mahallesinde yaşayan Cemal E. Bir süre

Trabzon'da başlık parasını alan kadın kaçtı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde kendisini evlilik vadiyle kandıran 2 kişi tarafından dolandırılan Cemal E. Taksim Polis Merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre; İlçenin Sanayi Mahallesinde yaşayan Cemal E. Bir süre önce evlenmek için Halime adlı bir kadın ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı.

Halime adlı kadın Cemal E’den evlenmek için başlık parası ve ziynet eşyası istedi. Talihsiz adam kadının kendisine söylediklerini yerine getirdi. 15 Bin TL başlık parası ve ziynet eşyalarını alan Cemal E., bu malzemeleri Halime’nin abisi olduğu iddia edilen Murat adlı şahsa teslim etti.

Bir süre sonra Cemal E.'nin şahıslar ile irtibatı kesildi. Dolandırıldığını anlayan Cemal E. Taksim Polis Merkezine giderek polislerden yardım istedi. Buradaki ifadesinde kendisini evlenme vaadi ile kandırdıklarını ve başlık parasını alarak kaçtıklarını söyleyen Cemal E. şahıslardan şikayetçi oldu. Olayla ile ilgili çalışma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler