Trabzon'da baskın: 16 kişiye işlem

Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde bir hafta içinde polis tarafından yapılan operasyonda 16 yabancı bayan fuhuş yaptıkları gerekçesiyle polis merkezine götürülerek haklarında işlem yapıldı.Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlü

Trabzon'da baskın: 16 kişiye işlem

Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde bir hafta içinde polis tarafından yapılan operasyonda 16 yabancı bayan fuhuş yaptıkları gerekçesiyle polis merkezine götürülerek haklarında işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Çömlekçi mahallesinde farklı günlerde 2 ayrı otelde yaptıkları incelemede 5’i Türk kimlikli 16 bayanı fuhuş yaptıkları gerekçesiyle polis merkezine getirilerek haklarında işlem yaptı.

Bayanlardan 12’si geçimlerini fuhuş yaparak sağladıklarını belirtirken, 12 yabancı uyruklu bayan daha sonra sınır dışı edildi.

Öte yandan bayanların barındıkları otellerin kapı önünde dekolte kıyafetleriyle çıkartılarak fuhuş müşterisi bulmalarına yer ve zemin hazırladıkları daha sonra bayan ve erkekleri otel odasına alarak yatak ücreti adı altında fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 5 kişi hakkında da “Fuhuşa teşvik ve aracılık etmek” suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel