Trabzon'da Başkanı heyecanlandıran proje!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 23.7 km’lik Kanuni Bulvarı’nda incelemelerde bulunarak vatandaşların sorularını cevapladı.Beşirli, Yıldızlı ve Boztepe tünellerini yapımlarının büyük bir h

Trabzon'da Başkanı heyecanlandıran proje!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 23.7 km’lik Kanuni Bulvarı’nda incelemelerde bulunarak vatandaşların sorularını cevapladı.

Beşirli, Yıldızlı ve Boztepe tünellerini yapımlarının büyük bir hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın Trabzon’un çehresini değiştireceğini kaydetti. 

Kanuni Bulvarı ile birlikte Rize’den, Gümüşhane’den veya Giresun’dan gelen araçların Trabzon şehir içi trafiğine girmeden Trabzon’u geçeceklerini de kaydederek, “Bu büyük bir yatırım. Şehri aynı zamanda güneye açacak. Bu yol Trabzon’un çehresini değiştirecek bir yoldur. Bu çalışmaları gördükçe çok heyecanlanıyorum” ifadelerini kulandı. Bir vatandaşın Kanuni Bulvarı ne zaman bitecek sorusuna ise Başkan Gümrükçüoğlu, “Bilindiği gibi Tanjant yolu 20-25 senede bitirilmişti. Türkiye’de istikrar sürsün bu dönem içinde bu yolu bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yıldızlı ile Akoluk arasında 3 gidiş 3 geliş olacak, daha önce Akyazı’dan başlatılması planlanan ve projede yapılan değişiklik ile Yıldızlı’ya kadar tünelle uzatılan Kanuni Bulvarı güzergahında 11 adet köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 4 tünel, bir viyadük bulunuyor. Üç gidiş, üç geliş trafik şeridine sahip olan projede 5 metre genişliğinde sağlı, sollu yaya kaldırımı bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel