Trabzon'da başarısız öğrenci kalmayacak

IQUP Bölge Uygulama Merkezi Program koordinatörü Esra Güller Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde IQUP gelişim programını açıkladı.Esra Güller yaptığı açıklamada son yıllarda öğrenim sürecinde eğitimcilerin ve öğrencilerin en sık karşılaştıkları zorlukların b

Trabzon'da başarısız öğrenci kalmayacak

IQUP Bölge Uygulama Merkezi Program koordinatörü Esra Güller Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde IQUP gelişim programını açıkladı.

Esra Güller yaptığı açıklamada son yıllarda öğrenim sürecinde eğitimcilerin ve öğrencilerin en sık karşılaştıkları zorlukların başında basit dikkat hataları, bilgiyi unutma ve bilgiyi doğru kullanamama geliyor.

Bu problemlerin çözümüne yönelik olarak yaklaşık 5 senede geliştirilmiş olan Türkiye’nin tek bilimsel gelişim programı IQUP Trabzon’da uygulanmaya başlanacak.IQUP üzerinde bilimsel araştırma yapılmış ve faydaları belgelenmiş Türkiye’deki en yüksek bütçeli eğitime destek projesi olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler