Trabzon'da banyoya kelepçelediler...

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde evine zorla giren kişiler tarafından banyoya kelepçelenen adam Polis Merkezine giderek yardım istedi. Olay geçtiğimiz günlerde meydana geldi.  Evinin önüne çıkan 53 yaşı

Trabzon'da banyoya kelepçelediler...
Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde evine zorla giren kişiler tarafından banyoya kelepçelenen adam Polis Merkezine giderek yardım istedi. Olay geçtiğimiz günlerde meydana geldi.  Evinin önüne çıkan 53 yaşındaki C.M, isimli talihsiz adam kapıda tanımadığı üç kişiyi fark etti. Şahıslar C.M, zorlayarak tekrar eve geri soktu.
 
C.M’nin iddiasına göre; 3 kişi evin banyo bölümüne kendisini getirerek kelepçe ile birlikte kelepçeledikten sonra O.D isimli bir kişiyi aradıklarını söyledi. Gülbaharhatun Polis Merkezinde polis ekiplerinden yardım isteyen C.M, buradaki ifadesinde, “ Dışarı çıkmak için kapıyı açtım ve kapıda beni üç kişi zorlan eve soktu. Banyoya kelepçeledi. Şikayetçiyim.”dedi.
 
Müştekinin ifadelerinin ardından harekete geçen polis ekipleri yapmış oldukları çalışama da şüpheli O.D’yi gözaltına alarak karakola getirdi. O.D karakoldaki ifadesinde suçlamaları kabul etmezken C.M’den şikayetçi olduğunu belirtti.  O.D, “ şahsımı rencide edecek bir iddiada bulunuyor. Kesinlikle ben böyle bir şey yapamadım şikayetçiyim.”ifadesinde bulundu.
 
Polis olay hakkında işlem başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel