Trabzon'da banka dolandırıldı!

Haber61.Net / Haber Servisi : Trabzon’da 93 Bin TL’lik vurgun. Sahte kimlik yapan 49 yaşındaki B.A, bir banka şubesine giderek bir beton firmasına ait hesaptan 93 Bin TL’lik para ile çek koçanlarını alarak kayıplara karıştı.Bir süre sonra hesaptan paranın

Trabzon'da banka dolandırıldı!

Haber61.Net / Haber Servisi : Trabzon’da 93 Bin TL’lik vurgun. Sahte kimlik yapan 49 yaşındaki B.A, bir banka şubesine giderek bir beton firmasına ait hesaptan 93 Bin TL’lik para ile çek koçanlarını alarak kayıplara karıştı.

Bir süre sonra hesaptan paranın alınmış olduğunu tespit eden beton firma yetkilileri banka görevlileri ile görüştü.

Banka görevlisi firma yetkilinizin gelerek parayı çektiğinin söylemesi üzerine harekete geçen yetkililer Trabzon emniyetine haber verdi.  Bankaya gelen polis ekipleri güvenlik kamerasından yapmış oldukları eşkal tespiti sonrası harekete geçtiler.

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri kısa sürede B.A’yı yakalayarak göz altına aldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve hakkında dolandırıcılık iddiası olan B.A, bugün Savcılığa sevk edilecek.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel