Trabzon'da Balyoz davasına tepki: Sessiz çığlık...

Trabzon'da, "Balyoz planı" davası hükümlüleri için "Sessiz Çığlık" eylemi düzenlendi.Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda toplanan bir grup çeşitli sloganlar atarak, "Balyoz planı" davasını protesto etti. Eyleme, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, ​MHP T

Trabzon'da Balyoz davasına tepki: Sessiz çığlık...

Trabzon'da, "Balyoz planı" davası hükümlüleri için "Sessiz Çığlık" eylemi düzenlendi.

aa_picture_20140201_1491288_web.jpg

Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda toplanan bir grup çeşitli sloganlar atarak, "Balyoz planı" davasını protesto etti. Eyleme, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, ​MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ile CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya da destek verdi.

Grup adına açıklama yapan Hüseyin Avni Oğuzhan, ordusuna sahip çıkmayan milletlerin savunmasız kalacağını belirterek, "Yalanlarla, iftiralar atılarak komutanlar beş yıldır hapislere tıkılmış, betonlara gömülmüştür. Bu haksızlığa, bu hukuksuzluğa isyan ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, "Balyoz planı" davası hükümlülerinden Kurmay Albay Mustafa Önsel ve Kurmay Yarbay Hüseyin Topuz'un kaleme aldığı kitaplar, geliri şehit ailelerine verilmek üzere satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel