Trabzon'da baltalı mınçıkalı kadın kavgası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Kemaliye mahallesinde 4’ü kadın 4’ü erkek 8 kişi birbirine girdi. Kavganın en dikkat çeken ayrıntısı ise; arbedede kullanılan malzemelerin cinsleri oldu. Edinilen bilgiye göre; henüz aralarındaki husu

Trabzon'da baltalı mınçıkalı kadın kavgası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Kemaliye mahallesinde 4’ü kadın 4’ü erkek 8 kişi birbirine girdi. Kavganın en dikkat çeken ayrıntısı ise; arbedede kullanılan malzemelerin cinsleri oldu. Edinilen bilgiye göre; henüz aralarındaki husumetin ne olduğu belli olamayan şahıslar önce tartışmaya başladı saat 17:00’de başlayan tartışma 12 dakika sonra yerini kavgaya bıraktı. Taraflar bir anda yanlarında getirdiği balta, taş, mınçıka, sopa, tahta ile birbirlerine vurmaya başladılar.

Olayı görenler 155 Polis imdat hattını arayarak yardım istedi. Olay yerine Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğünden çok sayıda polis sevk edildi. Taraflar sakinleştirilmesinin ardından emniyete getirildi. Z.S, F.S, N.S ve B.S isimli kadınlar ile S.Ç, B.Ç, E.A ve A.S adlı erkekler karakolda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Olayda kullanılan 1 adet tahta, 1 adet mınçıka, 1 adet sopa, 1adet balta ve birkaç adet taş muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel