Trabzon'da balıkçılar memnun

 Karadeniz'de bu sezon palamut yüzünü erken gösterdi. Trabzon’da amatör balıkçıların olta ile yakaladıkları palamutlar, tezgahlarda yerini aldı. Balıkçılar 1 Eylül’de kalkacak av yasağını beklerken, bu yılki sezondan umutlu olduklarını belirttiler. Trabzo

Trabzon'da balıkçılar memnun

 

Karadeniz'de bu sezon palamut yüzünü erken gösterdi. Trabzon’da amatör balıkçıların olta ile yakaladıkları palamutlar, tezgahlarda yerini aldı. 

Balıkçılar 1 Eylül’de kalkacak av yasağını beklerken, bu yılki sezondan umutlu olduklarını belirttiler. Trabzonluların palamutu çok sevdiğini belirten Karadenizli balıkçı Mehmetcan Örseloğlu, "Palamut bu sezon erken göründü ve dolayısıyla bol olacağını umuyoruz.

Amatör balıkçılar tarafından tutulan palamutun ağırlığı yaklaşık 300-350 gram arasında değişiyor. Trabzon halkı palamut olmayınca alabalığı seçiyor" dedi.

Öte yandan, tezgahlarda palamutun tanesi 4-7 TL arasında satılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel