Trabzon'da balıkçılar beklemede

 Denizlerde avlanma yasağının sona ereceği 1 Eylül tarihini sabırsızlıkla bekleyen balıkçılar son hazırlıklarını tamamlarken, bu yıl başta palamut ve istavrit olmak üzere bereketli bir av sezonunun yaşanmasını ümit ediyorlar. Trabzon’un Akçaabat ilçesinde

Trabzon'da balıkçılar beklemede

 

Denizlerde avlanma yasağının sona ereceği 1 Eylül tarihini sabırsızlıkla bekleyen balıkçılar son hazırlıklarını tamamlarken, bu yıl başta palamut ve istavrit olmak üzere bereketli bir av sezonunun yaşanmasını ümit ediyorlar. 

Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki Akçakale limanındaki balıkçılar 1 Eylül öncesi sıkı bir çalışma yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde balıkçılık yapan Ahmet Şen, hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığını ve artık yasağın kalkacağı 1 Eylül tarihini beklediklerini söyledi. Bu yıl bereketli bir av sezonu beklediklerini dile getiren Şen, "Sezondan oldukça umutluyuz. Palamut bol olacağının işaretlerini verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler