Trabzon'da Balbay için imza

 CHP Vakfıkebir İlçe Başkanlığı, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'ın serbest bırakılması için imza kampanyası düzenledi. Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı, Ergenekon soruşturması kapsamın

Trabzon'da  Balbay için imza

 

CHP Vakfıkebir İlçe Başkanlığı, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'ın serbest bırakılması için imza kampanyası düzenledi.

 

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'a destek amacıyla 14 Şubat Kurtuluş Caddesi üzerinde Şadırvan yanında 'Milli İradeye Özgürlük İstiyoruz' adı altında imza kampanyası başlattı.

 

CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin yaptığı açıklamada, "12 Haziran milletvekili seçiminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen halkın hür ve iradesi ile seçtiği milletvekilleri tutukludur. Aslında tutuklu olan Cumhuriyetimizin demokrasimizin temel nitelikleridir. Genel merkezimiz bu konuda 12 Haziran'la başlayan bu haftayı 'Milli İradeye Özgürlük Haftası' diye ilan etti. Biz de bu hafta içerisinde demokrasimizin üzerindeki bu gölgenin kalkması anlamında tutuklu milletvekillerinin üzerindeki tutukluluğu kalkması anlamında bir imza kampanyası yapıyoruz. Ben inanıyorum ki Vakfıkebir halkımız gereken duyarlılığı taşıyordur. Bunu imzalara aktaracağız." dedi.

 

Başkan Keskin, aslında milletvekillerinin yargılanmaları konusunda hiçbir endişeleri olmadığını ifade ederek, "Cezaları varsa cezalarını da çeksinler. Bizim istediğimiz tutuklulukların kalkmasıdır ve halk bunları bu şekilde seçmiştir. Meclis'te olmalarını istiyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel