Trabzon'da baca görünümlü...!

Trabzon’da mahallelerine baz istasyonu kurulmasına tepki gösteren yaklaşık 40 kişi, slogan ve alkışlarla protestoda bulundu.Yenicuma Mahallesi Dervişpaşa Sokak’ta bulunan 8 katlı binanın çatısına, geçen yıl bir GSM şirketi tarafından baca görünümlü bir ba

Trabzon'da baca görünümlü...!

Trabzon’da mahallelerine baz istasyonu kurulmasına tepki gösteren yaklaşık 40 kişi, slogan ve alkışlarla protestoda bulundu.

Yenicuma Mahallesi Dervişpaşa Sokak’ta bulunan 8 katlı binanın çatısına, geçen yıl bir GSM şirketi tarafından baca görünümlü bir baz istasyonu kuruldu. Aynı binaya geçtiğimiz günlerde ilave olarak 2. bir baz istasyonu kurulmak istenmesi mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Mahallerine kurulacak olan ilave baz istasyonun, kurulmasını engellemek için istasyonun kurulacağı apartmanın önünde toplanan yaklaşık 40 kişi, ellerinde ‘Kanser olmak istemiyoruz’, ‘Para için insanlık satılamaz’ ve ‘Para için kendini sattın’ yazılı pankart açtı.
 Sağlıklarını yolda bulmadıklarını dile getiren mahalle sakinlerinden Neşe Uzun, “İnsanlığını kaybetmiş olan her şeyini kaybetmiş olur. Bu baz istasyonları yüzünden kanser tedavisi görüyorum. Bizler kesinlikle baz istasyonlarını istemiyoruz. Psikolojimiz bozuldu” derken, Kamil Bekar isimli mahalle sakini de baz istasyonlarının sökülmesini isteyerek “Kanser saçan bu tehlikeye kimse karşı çıkmadı. Şimdi de geldiler ikincisini buraya kurdular. Herkes mahalleyi terk ederek köye kaçmaya çalışıyor” dedi.

Mahalle sakinlerinden Abdulbaki Melek ise “Bana ‘çılgın hamsi’ derler. Bu işi artık cebren çözme yoluna gideceğiz. Kendimi de buradan ilgili yerlere şikayet ve ihbar ediyorum. Bu işler bilek gücüyle çözülecek. Bizlen artık kimse dalga geçmesin” ifadelerini kullandı.

Yapılan protestonun ardından mahalle sakinleri olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel